Доставка

Изберете продукт(и) и го поставете в количката. След като сте приключили с пазаруването влезте в нея и попълнете данните за доставка или използвайте тези, който сте посочили при регистрацията си. В полето „Коментар” можете да въведете допълнителна информация, която желаете да имаме предвид при обработването на поръчката. 

Всяка направена от Вас електронна заявка или запитване се преглежда от наш сътрудник. Той ще се свърже с Вас на посочения телефон за потвърждение на поръчката Ви, до 24 часа през работни дни (или на следващия работен, при почивни дни). Ако до 5 работни дни не получите телефонно обаждане от наш служител за потвърждаване на поръчката, то моля свържете се с нас на посочените телефони за контакт или по електронната поща.

Къде може да се доставя?

Продуктите се доставят само в рамките на територията на Република България до Вашия адрес или до офис на избрана от Вас куриерска компания.

Как става доставката?

На сайта са въведени някои от водещите за страната куриерски фирми. След като завършите поръчката, избрате куриер, който ще достави поръчаните продукти на посочения адрес от Вас или да ги вземете в удобно време от офис на куриерска фирма. Ако никоя от изброените куриерски фирми не ви харесва, можете да напишете името на предпочитаната от вас в поле "Специални инструкции" и нашите колеги ще се опитат да изпълнят Вашите предпочитания.
 Поръчки направени след 15:00 часа в работен ден и през почивните дни ще бъдат изпращани на следващият работен ден.
  

Каква е стойността на доставката?

Стойността на доставката се изчислява автоматично, след като изберете желания от Вас куриер. Фирма Мина ЕООД има сключен договор с куриерските фирми за преференциални условия и цени за своите клиенти и Вие ще имате възможността да се възползвате от тях.
Фирма Мина ЕООД не носи отговорност, ако цената на куриерската услуга се различава от посочената в сайта така, т.к. куриерските фирми могат да променят своите тарифи в зависимост от цената на горивото в страната.