Моторен трион ECHO DCS-2500T - акумулаторна кастрачка

798,00 лв.
  • Кат. номер: DCS-2500Т

Професионален акумулаторен трион за работа с една ръка


С режеща производителност като на бензинов трион, дълги работни цикли и бързо зареждане всяка работа ще бъде свършена бързо и лесно. Прецизното управление на двигателя поддържа висока производителност на рязане във всеки един момент.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Максимално напрежение
56V
Съвместими батерии
LBP-50-150
Време за работа лека/ умерена / интензивна употреба
до 18 мин
Тегло
1.6кг
Капацитет
2 Ah
Вид на батерията
Li-ion
Подробно описание

DCS 2500 по начало е създаден за професионални арбористи.
С режеща производителност като на бензинов трион, дълги работни цикли и бързо зареждане всяка работа ще бъде свършена бързо и лесно. Прецизното управление на двигателя поддържа висока производителност на рязане във всеки един момент. Тънкорежещата верига с дебелина на водача 1.1мм осигурява гладко и прецизно рязане, докато безчетковия мотор ви дава дълготрайна експлоатация без необходимост от поддръжка. 
Акумулаторният инструмент е тих, без вредни емисии, с ниски нива на вибрации, което го прави идеалния избор за работа в чувствителни към шум зони.ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба
2 години на всички батерии.
ECHO продуктите са създадени с висококачествени материали, за това можете да бъдете сигурни във вашия инструмент.
ПРОФЕСИОНАЛНА МОЩНОСТ

50.4V литиево йонна батерия генерира мощност еквивалентна на 25см3 бензинов двигател. Това означава, че получавате по-тиха, с по-ниски нива на вибрации и без вредни емисии професионална машина.

КОМФОРТ И УДОБСТВО

Създадена специално за професионалните арбористи, които работят при най-тежките условия.  Функциите са проектирани да улесняват работата Ви и да повишават производителността ви. БЪРЗО ОСВОБОЖДАВАНЕ

Патентованата халка за бързо освобождаване позвоява закачането и откачането на вашия моторен трион с едно просто движение.

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!