Корда квадрат Black Diamond 3.00мм

5,50 лв.
  • Кат. номер: 50-340105004

Усуканата корда с квадратни ръбове, която намалява вибрациите и шума, като същевременно увеличава прецизността на рязане.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Вид
Black Diamon
Диаметър
2,67мм
Подробно описание

Квадратен, усукан дизайн създаващ остри като бръснач ръбове, които режат 41% по-бързо и издържат 33% по-дълго от другите корди. Това е нашата най-бърза режеща корда за косене.


Уникалният квадратно-усукан дизайн, също, осигурява по-добра ефективност на рязане, по-малък разход на гориво и общо намаляване на шума. Неговото усукано напречно сечение прави живота на влакното по-дълъг, намалява вибрациите на тримера и в крайна сметка има по-малко съпротивление на двигателя. 


Разработена за професионалисти, работещи в жилищни и търговски среди, линията Black Diamond предлага чисто, равномерно рязане с превъзходна производителност на рязане всеки път.

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!