Акумулаторен трион ECHO DCS-3500

948,00 лв. 798,00 лв.
  • Кат. номер: DCS-3500

Мощен и универсален акумулаторен верижен трион.


DCS-3500 е проектиран както за професионалисти, така и за ентусиасти. Мощният безчетков мотор осигурява производителност, сравнима с 35 - 40 cm³ бензинов трион, а функциите са предназначени да увеличат вашата производителност. Комбинацията на мощност с ниското тегло, нисък шум, липса на емисии и много малко поддръжка - това е многофункционален и удобен трион.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Максимално напрежение
56V
Съвместими батерии
LBP-50-250
Време за работа лека/ умерена / интензивна употреба
до 49мин
Тегло
2,9 кг
Капацитет
2 Ah, 4 Ah
Вид на батерията
Li-ion
Подробно описание

DCS-3500 е проектиран както за професионалисти, така и за ентусиасти. Мощният безчетков мотор осигурява производителност, сравнима с 35 - 40 cm³ бензинов трион, а функциите са предназначени да увеличат вашата производителност. Комбинацията на мощност с ниското тегло, нисък шум, липса на емисии и много малко поддръжка - това е многофункционален и удобен трион.

Съвместим с батерии ECHO 50V 2Ah и 4Ah, които дават дълго време на работа и мощност, на която можете да разчитате.

 
 

 

 

Най-доброто съотношение мощност/тегло в своя клас.

С тегло само 2,9 kg с двигател, който генерира мощност, сравнима с 40 cm³ бензинов двигател, DCS-3500 има най-доброто съотношение мощност/тегло в своя клас.

 

 

 

 

 

 

Х - серия

Цялото удобство на батерията, комбинирано с усъвършенстваните функции, с които ECHO е известнa, правят DCS-3500 достоен член на гамата X-Series.

 

 

 

 

 

 

 

Функции за производителност и контрол:

  • Обтегач на веригата за страничен достъп.
  • Капачка за масло без инструменти за лесно презареждане.
  • Въздушният филтър предпазва основната платка и мотора.
  • Гайки за предотвратяване на падане като стандарт.
  • Лесно сменяемо зъбно колело.
  • Полупрозрачен резервоар за масло за верига.
  • Шип за по-добър контрол при рязане.

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!