Моторен трион ECHO CS-2511WES

888,00 лв.
  • Кат. номер: CS-2511WES

Най-доброто съотношение на мощност към тегло на моторен трион със задна ръкохватка в света.


CS-2511WES е нова еволюционен трион със задна ръкохватка. Тежи само 2,6 кг и има изходна мощност от 1,11 kW. По отношение на мощност спрямо тегло, никой друг моторен трион не може да се конкурира. Той запазва същата ергономичност и предимства на CS-2511TES (горна ръкохватка за работа с една ръка) в нова форма на задна ръкохватка. Ултракомпактният му размер и прецизност го правят идеален за подрязване, кастрене, дърворезба и друга работа.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
1.51к.с.
Кубатура
25.0см3
Верига
3/8" 1.3мм, 1/4" 1.1мм
Шина
12"(30см), 10"(25см), 8"(20см)
Обем на масления / горивния резервоар
140мл/190мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
0.67л/ч
Запалителна система
CDI
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Опъване на веригата
Странично
Звуково налягане
99.2dB
Звукова мощност
109.9dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
4.5/4.6м/сек2
Смукач с автоматично връщане
ДА
Тегло
2.6кг
В комплекта
Шина и верига 10" 1/4" 1.1мм
Подробно описание

Тежи само 2,6 кг и има изходна мощност от 1,11 kW. По отношение на мощност спрямо тегло, никой друг моторен трион не може да се конкурира. Той запазва същата ергономичност и предимства на CS-2511TES (горна ръкохватка за работа с една ръка) в нова форма на задна ръкохватка. Ултракомпактният му размер и прецизност го правят идеален за подрязване, кастрене, дърворезба и друга работа.


ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба


 

25.0см3 ПРОФЕСИОНАЛЕН ДВИГАТЕЛ

Проектиран и произведен в Япония по възможно най-високите стандарти. Двутактовият двигател осигурява мощно рязане с ниски емисии и нива на шум.ПОВИШЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Комбинацията от изключително лек и мощен означава моторен трион, че ще се справяте с работата по-бързо със значително по-малко умора.


ЕДИН ИНСТУМЕНТ С МНОГО ПРИЛОЖЕНИЯ

От рязане на дърва за огрев до резбоване на произведения на изкуството с фини детайли, ще откриете, че CS-2511WES притежава мощността и маневреността да бъде невероятно гъвкав инструмент.


Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!