Дискова резачка CSG-7410ES

2 388,00 лв.
  • Кат. номер: CSG-7410ES

Най-високият въртящ момент на рязане в света за постигане на изключителна производителност.

 

CSG-7410ES разполага с пълен набор от професионални функции, една от най-добрите системи за пречистване на въздуха в индустрията и най-добрата налична гаранция, вие наистина можете да разчитате на CSG-7410. Мощният 73,5 cm³ 2-тактов двигател от прави рязането лесно.

 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
4.4к.с.
Кубатура
73.5 см3
Обем на горивния резервоар
0.7л
Консумация на гориво при максимум натоварване
2.1л/ч
Запалителна система
CDI
Система за подпомагане на старта
ES-Start Decomp
Приложим диаметър на диска за рязане
350мм
Вътрешен диаметър на диска за рязане
20мм
Тегло
10.7кг
Подробно описание

CSГ-7410ES разполага с пълен набор от професионални функции, една от най-добрите системи за пречистване на въздуха в индустрията и най-добрата налична гаранция, вие наистина можете да разчитате на CSG-7410. Мощният 73,5 cm³ 2-тактов двигател от прави рязането лесно.


ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба


 


НОВ ДВИГАТЕЛ

Новият хромиран цилиндър на двутактовия двигател с обем 73,5 см³ и патентованата обшивка на буталото KaniboronTM, осигуряват намаляване на триенето, както и превъзходна устойчивост на износване и топлина. Буталото с два сегмента предлага газонепропускливо уплътнение с цилиндъра, което е от съществено значение при двигатели с висока компресия и осигурява максимална мощност. Магнезиев картер за леко тегло и висока якост.





МЕСИНГОВ ВОДЕН КЛАПАН

Месинговият воден клапан контролира потока вода към режещия диск. В съчетание с водещия в индустрията 4-степенен въздушен филтър,  вашият двигател има най-добрата защита от прах и отломки на пазара.







СИСТЕМА HIGH TORQUE

CSG-7410ES има най-високия въртящ момент на рязане в своя клас в света, поради съотношението си на задвижване 2,6:1. Коефициентът на задвижване е съотношението на диаметъра на шайбата на колелото към диаметъра на задвижващата шайба. Колкото по-високо е съотношението, толкова повече въртящият момент се развива на колелото. Това означава, че е по-лесно да се режат дебели зидани блокове или плътен бетон и е по-малко вероятно уредът да затъне в рязането.


Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!