Приставка въздушна метла за акумулаторния мултифункционален инструмент ECHO DPAS-2600

294,00 лв.
  • Марка: ECHO
  • Кат. номер: MTA-PB

Приставка въздушна метла за акумулаторния мултифункционален инструмент ECHO DPAS-2600

Дължина 63.5 см
Тегло  1,8 кг

 

Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Подробно описание

Монтирайте допълнителната приставка MTA-PB Въздушна метла към ECHO PAS-2620 или DPAS-2600 акумулаторен мулти инструмент, за да създадете мощна въздушна метла за издухване на листа и други отпадъци.

 

МНОЖЕСТВО ИНСТРУМЕНТИ, ЕДИН ДВИГАТЕЛ

Системата с много инструменти PAS разполага с множество приставки, които могат да се монтират бързо и лесно просто чрез натискане и затягане на предпочитаната приставка към двигателния блок. ПРАВИЛНИЯТ ИНСТРУМЕНТ

Въпреки че MTA-PB е страхотен универсална мощна въздушна метла за леки до средни задачи, се отличава в определени области; негйният обсег и маневреност я правят идеална за почистване на изрезки от храсти и дървета. 


 


 

 

МОЩНА И МАНЕВРЕНА

Използвайки същата усъвършенствана технология, която се използва във всички въздушни метли на ECHO, MTA-TB произвежда впечатляваща сила на издухване.


  

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!