Приставка четка за акумулаторния мултифункционален инструмент ECHO DPAS-2600

888,00 лв.
  • Кат. номер: MTA-PS

Приставка четка за акумулаторния мултифункционален инструмент ECHO DPAS-2600

Дължина 79.7 см
Тегло  5,3 кг

 

Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Подробно описание

Превърнете вашия многофункционален инструмент PAS-2620 или DPAS-2600 в професионална метачна машина.

 

МНОЖЕСТВО ИНСТРУМЕНТИ, ЕДИН ДВИГАТЕЛ

Системата с много инструменти PAS разполага с множество приставки, които могат да се монтират бързо и лесно просто чрез натискане и затягане на предпочитаната приставка към двигателния блок.
ПРОФЕСИОНАЛНО КАЧЕСТВО

Както всички наши продукти, приставките за многофункционални инструменти са създадени по професионални стандарти за търговски клас. 


 
 

 

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

Един двигател, седем инструмента. Притежавайте гама от най-добрите инструменти на много по-ниска цена. Всеки инструмент може да се монтира бързо и лесно чрез просто натискане и затягане на приставката към модула на двигателя.


  

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!