Моторен трион CS-4010EC

849,00 лв.
  • Марка: ECHO
  • Кат. номер: 15470203

Компактен, лек моторен трион с НАПЪЛНО АВТОМАТИЧЕН СМУКАЧ!

CS-4010EC е компактен верижен трион с обем на двигателя 41,6 cm³ / 1,9 kW. Той е изключително лесен за стартиране и употреба. За да стартирате моторния трион, просто натиснете подкачващата помпа на карбуратора и изтеглете стартера. Това е! Електронното управление спомага за достигане на оптималните обороти по-бързо, също така осигурява значително по-добра производителност и ускорение, особено докато двигателят все още загрява.
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
2.6 к.с.
Кубатура
41.6 см3
Верига
.325" x .050"
Шина
18"(45см), 15"(38см)
Обем на масления / горивния резервоар
230/350мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
1.04л/ч
Звуково налягане
109.4dB
Звукова мощност
100.4dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
2.7 / 5.3 м/сек2
Тегло
4.2 кг
Подробно описание

 
Електронният контрол на смукача (Electronic Control) дозира горивото, за да бъдат достигнати отпималните обороти по-бързо, а освен това осигурява и значително по-добра производителност и ускорение. В комбинация с безкомпромисното качество, с което всички машини на ECHO се характеризират, получавате компактен, ултра лек трион, с който ще скъсите времето на изпълнение на задачите си. 


ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба

 

 

 


ЛЕК, КОМПАКТЕН, МОЩЕН

С тегло от само 4,2 кг и двигател 41,6 cm³, CS-4010EC се отличава с впечатляващо съотношение между мощност и тегло 

 
 
 
 
 
 
 
 
 


ЕЛЕКТРОНЕН КОНТРОЛ 

Тази функция се отличава с три основни предимства:

    1. Помощ при запалване: Лесно стартиране без задавяне. 

    2. Помощ при празен ход: поддържа стабилни обороти, когато машината не се използва.

    3. Помощ при ускорение: подобрена производителност при ускорение чрез увеличаване подаването на гориво, когато е необходимо.

 
 
 
 


МНОФУНКЦИОНАЛЕН 

CS-4010EC е подходящ за редица задачи - от подрязване до рязане на дърва за огрев. Електронният контрол ви гарантира, че ще можете да работи по-бързо и да изпълявате задачите си без притеснения.

 
 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!