Моторен трион ECHO CS-3510ES

549,00 лв.
  • Кат. номер: CS-3510ES

Лек, универсален верижен трион

Създаден специално за многофункционална и лесна употреба. Леката конструкция, патентованата технология на ECHO Easy Start, филтриращата система G-Force и професионалният 34,4 cm³ двигател правят CS-3510ES чудесен избор за обикновени потребители и фермери.

 
 
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
2.1к.с.
Кубатура
34.4см3
Верига
3/8"
Шина
14"(35см), 12"(30см), 16"(40см)
Обем на масления / горивния резервоар
230мл/280мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
0.85л/ч
Запалителна система
ES-start
Звуково налягане
101.1dB
Звукова мощност
110.9dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
4.1/5.0М/сек2
Тегло
3.7 кг
Подробно описание

 
Създаден специално за многофункционална и лесна употреба. Леката конструкция, патентованата технология на ECHO Easy Start, филтриращата система G-Force и професионалният 34,4 cm³ двигател правят CS-3510ES чудесен избор за обикновени потребители и фермери.


ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба

 

 
 


АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА

Прецизно проектираната антивибрационна система минимизира нивото на вибрациите, осигурявайки отлична маневреност, комфорт на оператора и прецизност при рязане.

 
 
БЪРЗ СТАРТ, ЛЕК И МОЩЕН

Оборудван с патентованата технология на ECHO Easy Start за лесно стартиране всеки път, в комбинация с мощния 34,4 cm³ двигател и тегло от само 3,7 кг получавате моторен трион, който бързо започва работа. 
 

МНОГО ФУНКЦИИ
CS-3510ES притежава голям набор от функции за лесна употреба и комфорт:
Моментен стоп ключ за бързо спиране на двигателя, при което моторният трион остава на контакт и готов за нов старт веднага;
ES-Start за лесно стартиране;
Прозрачен резервоар за гориво за лесно следене на нивото;
Обтегач на веригата със страничен достъп за бързо регулиране на веригата;
Автоматично смазване на веригата, без изтичане на масло на празен ход.
G-force система за пречистване на въздуха, което намалява излагането на двигателя на мръсотия и отломки, което гарантира по-малко поддръжка и по-дълъг живот.
Система за работа при ниски темеператури, която осигурява по-добро ускорение при студено време
Уловител на веригата от ролков тип.

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!