Акумулаторната моторна коса ECHO DSRM-2600/U

897,00 лв.
  • Кат. номер: DSRM-2600/U

Професионална акумулаторна моторна коса с U-образна дръжка.


Двигателят гарантира мощност, еквивалентна на 25 cm³ бензинов двигател. Моторната коса е изключително лека – само 3,7 кг – това е най-лекият храсторез в своя клас. ECHO DSRM-2600 е маневрена и удобна за работа дори и за по-продължителни периоди.
 
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Максимално напрежение
56V
Време за работа лека/ умерена / интензивна употреба
до 26 мин
Тегло
3.7кг
Вид на батерията
Li-ion
Вал
Монолитен
Диаметър на вала
7мм
Диаметър на тръбата на вала
25мм
Предавателно число на редуктора
1.62
Диаметър на косене
43 см
Подробно описание

Акумулаторната моторна коса ECHO DSRM-2600 е проектирана за работа на професионално ниво. Двигателят гарантира мощност, еквивалентна на 25 cm³ бензинов двигател. А в комбинация с богатия набор от функции, които предлага, ще се сдобиете с перфектния инструмент. Тристепенният контрол на скоростта осигуряват прецизност при работа. Моторната коса е изключително лека – само 3,7 кг – това е най-лекият храсторез в своя клас. ECHO DSRM-2600 е маневрена и удобна за работа дори и за по-продължителни периоди.ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба

  

 ВСЕ ЕДНО РАБОТИТЕ С БЕНЗИН

ECHO DSRM-2600 може да се похвали с усъвършенстван двигател, който осигурява висока производителност, сравнима с бензинова моторна коса, с 25 cm³ двигател. Машината работи гладко и без проблем се справя дори и с висока и гъста растителност.


 


 НАЙ-ЛЕКАТА В СВОЯ КЛАС

Моторната коса ECHO DSRM-2600 е най-леката в своя клас – само 3,7 кг. Това обаче по никакъв начин не влияе на представянето ѝ. За сметка на това обаче гарантира повече удобство на оператора.


 

 


ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА РАБОТА

Функцията, наречена ECO режим, гарантира, че мощността не се губи и се използва, когато е най-необходимо. DSRM-2600 може да работи безпроблемно около 30 минути на най-висока мощност.


 

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!