Моторна коса ECHO SRM-222ES/U

549,00 лв. 495,00 лв.
  • Кат. номер: SRM-222ES/U

Професионален клас бензинова моторна коса, с U-образна ръкохватка, с която работата е удоволствие. 


С технологията за лесно стартиране ES Start и ергономичен дизайн SRM-222ES/U е готова за работа, характеризираща се с висока производителност. Тя е изключително лека (само 4,9 кг.), но с впечатляваща мощност от 0,71 kW.
 
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
21.2см3
Мощност
1.0к.с.
Обем на горивния резервоар
400мл
Разход на гориво при максимално натоварване
0.45л/ч
Карбуратор
Диафрагмен
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Диаметър на задвижващият вал
6.15мм
Диаметър на тръбата
25мм
Нож в колмплекта
Нож с 3 зъба (P021-014310)
Вибрации (лява / дясна ръкохватка)
2.5 / 1.9 м/сек с нож, 2.9 / 2.0 м/сек с кордова глава
Звукова мощност нож / кордова глава
104.2 /101.8 dB
Звуково налягане нож / кордова глава
92.9 /87.7 dB
Тегло
4.8кг
Подробно описание

 
С технологията за лесно стартиране ES Start и ергономичен дизайн SRM-222ES/U е готова за работа, характеризираща се с висока производителност. Тя е изключително лека (само 4,9 кг.), но с впечатляваща мощност от 0,71 kW.
 



ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба

 
 

ПЕРФЕКТНО СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ МОЩНОСТ И ТЕГЛО

Въпреки лекото си тегло от само 4,9 кг, тази моторна коса се отличава с невероятна мощност – с обем на двигателя от 21.2 cm³

ЕРГОНОМИЧНА

Тази моторна коса е проектирана, за да увеличи производителността и комфорта при работа. 

ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ

С патентовата система на ECHO ES Start стартирането на тази моторна коса е безпроблемно

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!