Масло 2Т PowerBlend Gold - 1л

16,99 лв.
  • Марка: ECHO
  • Кат. номер: 6454101G

ОПАКОВКА

 

ТОП ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Мощни детергенти
  • Добавки със специална формула
  • Ниски емисии на дим

СЪВМЕСТИМ С

С всички 2-тактови двигатели, задвижвани с бензин

Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Подробно описание

ECHO PowerBlend® Gold е полусинтетично масло за 2-тактови двигатели, което се смесва в съотношение 50:1 (20мл за 1л) с бензин с октаново число 89 или по-високо. Формулата на маслото включва детергенти и стабилизатор на горивото за поддържане на качеството, докато детергентът спомага за по-чисто изгаряне и надеждна работа. И двете добавки спомагат за поддържането на по-чист двигател, което спомага за минимизиране на запушванията на изпускателния отвор, като същевременно защитава други жизненоважни компоненти на двигателя от износване и корозия. Формулата с ниски емисии на дим предлага подобрено въздействие върху околната среда върху потребителя и околната среда.

Качественото моторно масло играе важна роля за чистата и ефективна работа на двигателя и осигурява отлична защита срещу ръжда, износване, корозия и много други. Маслото ECHO owerBlend® Gold надхвърля изискванията на ISO-LEGD и JASO M345/FD. ECHO 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!