Акумулаторна ножица за жив плет ECHO DHC-2200R

990,00 лв.
  • Марка: ECHO
  • Кат. номер: DHC-2200R

Ултра лека професионална ножица за жив плет с 56см нож.

Тежи само 2,9кг, но осигурява мощност, равна на професионален модел с бензинов двигател. Истинската му мощ обаче се крие в неговата гъвкавост; той е перфектен за фино и прецизно подрязване, като същевременно е достатъчно мощен, за да поеме дебели неподдържани живи плетове и клони. С впечатляващо време на работа, тиха работа и функции, предназначени да минимизират времето на престой, DHC-2200R е най-добрата професионална ножица за жив плет.
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Напрежение
56V
Тип на ножа
Двоен
Дължина на острието (мм)
562
Стъпка на рязане (мм)
38
Брой ходове
4600 хода/мин
Въртяща се ръкохватка
ДА
Ниво на вибрация (лява ръка / дясна ръка)
3,2 / 3,4м/сек2
Звуково налягане
86.0dB
Звукова мощност
94.0dB
Тегло
2,9кг
Време за работа
до 96мин
Съвместими батерии
2Ah, 4Ah
Подробно описаниеПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба

 

  

МАНЕВРЕНОСТ

DHC-2200R е изключително лек и балансиран за оптимална маневреност. С въртяща се дръжка финото извайване на жив плет е лесно. 

 

 

 

 

 

 

  

ЛЕСНО РЕГУЛИРАНЕ НА НОЖА ЗА ОБСЛУЖВАНЕ

Лесно регулиране на позицията на острието за обслужване и заточване на острието.

 

 

 

 

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Предназначена е за ежедневна професионална употреба. Дълги времена на работа, здрава конструкция и мощна, прецизна производителност, комбинирани с ненадминато леко тегло, правят DHC-2200R перфектният избор за професионалисти на открито.


Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!