Моторен трион ECHO CS-4510ES

849,00 лв.
  • Кат. номер: CS-4510ES

Полупрофесионален верижен трион, който надминава всички очаквания. С мощния си 45 см³ двигател и тегло от само 5 кг., този трион е идеалната комбинация между качество и цена.


ECHO CS-4510ES е страхотен, универсален, верижен трион, достатъчно мощен, за да се справи и с по-тежки задачи. Мощният му 45 см³ двигател ще спомогне да свършите работата си като истински професионалисти. Патентованата система на ECHO за лесно стартиране ES Start гарантира, че вашият двигател ще стартира с лекота всеки път.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
3.1к.с.
Кубатура
45см3
Верига
325" 1.5мм
Шина
18"(45см), 20"(50см), 13"(33см), 15"(38см)
Обем на масления / горивния резервоар
330мл/480мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
1.19л/ч
Запалителна система
CDI
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Опъване на веригата
Странично
Звуково налягане
100.2dB
Звукова мощност
111.9dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
2.6 /2.8м/сек2
Смукач с автоматично връщане
ДА
Тегло
5.0кг
В комплекта
Шина и верига 15" 325" 1.5мм
Подробно описание

Полупрофесионалният трион ECHO CS-4510ES е страхотен, универсален, верижен трион, достатъчно мощен, за да се справи и с по-тежки задачи. Мощният му 45 см³ двигател ще спомогне да свършите работата си като истински професионалисти. Патентованата система на ECHO за лесно стартиране ES Start гарантира, че вашият двигател ще стартира с лекота всеки път.

С тегло от само 5,0 кг трионът има отлично съотношение мощност-тегло, което го прави идеален за работа.

 

ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба МОЩЕН ДВИГАТЕЛ 

Отличаващ се с мощен 45 см3 двигател, осигуряващ изключителна скорост на рязане и производителност.


ЕРГОНОМИЧЕН 

Малкият и лек дизайн, заедно с мощния двигател, гарантират, че ECHO CS-4510ES има най-доброто съотношение мощност - тегло в своя клас. 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!