Моторен трион ECHO CS-3510AC

649,00 лв.
 • Кат. номер: CS-3510AC

Универсален верижен трион с автоматичен смукач.


Създаден за любители и фермери, които се нуждаят от универсален трион, който се захваща директно с работата. Функцията "Auto Choke" (автоматичен смукач) на този модел контролира количеството гориво в зависимост от температурата на двигателя, което осигурява оптимална производителност и премахва необходимостта от лост за смукач. Мощният 34.4 см3 е произведен в Япония по най-високите стандарти, в комбинация с тънкия ергономичен корпус и тегло  от 3.8 кг ви осигуряват супер маневрен, компактен и мощен моторен трион.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
2.1к.с.
Кубатура
34.4см3
Верига
3/8"
Шина
14"(35см), 12"(30см), 16"(40см)
Обем на масления / горивния резервоар
230мл/280мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
0.85л/ч
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Опъване на веригата
Странично
Звуково налягане
101.5dB
Звукова мощност
110.9dB
Тегло
3.8кг
В комплекта
Шина и вериха 14" 3/8" 1.1мм
Подробно описание

Създаден за любители и фермери, които се нуждаят от универсален трион, който се захваща директно с работата. Функцията "Auto Choke" (автоматичен смукач) на този модел контролира количеството гориво в зависимост от температурата на двигателя, което осигурява оптимална производителност и премахва необходимостта от лост за смукач. Мощният 34.4 см3 е произведен в япония по най-високите стандарти, в комбинация с тънкия ергономичен корпус и тегло  от 3.8 кг ви осигуряват супер маневрен, компактен и мощен моторен трион.


ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употребаАВТОМАТИЧЕН СМУКАЧ

Автоматичния смукач дава няколко предимства:

 • Контролира количеството гориво в зависимост от температурата на двигателя.
 • Не се изисква активиране на смукача.
 • Стартиране на двигателя бързо и лесно с подкачваща помпа и ръчен стартер
 • Осигурява оптимално подаване на гориво и няма риск от задавяне на карбуратора.
 • Благодарение на системата автоматичен смукач не съществува вероятност да „задавите“ машината при стартиране.


МНОГО ХАРАКТЕРИСТИКИ

CS-3510AC е пълен с функции за лесна употреба и комфорт:

 • Моментен стоп ключ за лесно спиране на двигателя
 • ES-START за намалено усилие при стартиране.
 • Прозрачен резервоар за гориво за лесна проверка на нивото.
 • Странично опъване на веригата.
 • Автоматично смазване на веригата, без изтичане на масло на празен ход.
 • G-force система за пречистване на въздуха, което намалява излагането на двигателя на мръсотия и отломки, което гарантира по-малко поддръжка и по-дълъг живот.
 • Уловител на веригата в ролков стил.
 • Система за работа при ниски темеператури, която осигурява по-добро ускорение при студено време
НИСКО ТЕГЛО И МОЩНОСТ

Този модел е тънък и лек за оптимална маневреност. Мощният 34,4см3 двигател, означава, че ще се справи със задачите си без никакво затруднение.Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!