Моторен трион ECHO CS-4310SX

1 345,00 лв.
  • Кат. номер: CS-4310SX

Най-лекият професионален моторен трион в света!


С изключително лек и издръжлив корпус от магнезиева сплав и мощен 42,9 cm³ 2-тактов двигател той осигурява най-доброто съотношение мощност/тегло в своя клас. Това означава, че получавате изключителна маневреност и комфорт, без да правите компромис с мощността.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
3.2к.с.
Кубатура
42.9см3
Верига
325" 1.3мм
Шина
14"(35см), 12"(30см), 16"(40см), 18"(45см)
Обем на масления / горивния резервоар
270мл/400мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
1.24л/ч
Звуково налягане
103.1dB
Звукова мощност
113.0dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
3.3 / 3.1м/сек2
Тегло
4.3кг
В комплекта
Шина и верига 16" 325" 1.3мм
Подробно описание

ECHO CS-4310SX е професионален верижен трион, подходящ за широк спектър от приложения, включително сеч. С изключително лек и издръжлив корпус от магнезиева сплав и мощен 42,9 cm³ 2-тактов двигател той осигурява най-доброто съотношение мощност/тегло в своя клас. Това означава, че получавате изключителна маневреност и комфорт, без да правите компромис с мощността. Водещата в индустрията система за центробежно отделяне на праха е намалена версия на системата за филтриране, която се намира в CS-7310SX. Тази система използва центробежни сили и филтър като при автомобилите, за да гарантира, че вашият двигател и вътрешни компоненти остават чисти - без прах и стърготини, което значително намалява необходимостта от поддръжка.
ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба 


НАЙ-ЛЕКИЯТ ПРОФЕСИОНАЛЕН МОТОРЕН ТРИОН

С тегло само 4,3кг и двигател с мощност 42,9см3 и 2,3kW CS-4310SX има най-доброто съотношение мощност - тегло в своя клас.


ЦЕНТРОБЕЖНА СИСТЕМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Новоразработената система за пречистване на въздуха значително намалява нуждата от поддръжка на въздушния филтър и предпазва вътрешните компоненти от прах и отломки. 

ФУНКЦИИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Снабден с характеристики, които повишават продуктивността:

  • Здрава -алуминиева дръжка с гумено покритие за сигурен захват и 3-точкова антивибрационна система.
  • Моментен стоп ключ за бързо гасене на машината.
  • Въртящ се пластмасов уловител на веригата.
  • Странично опъване на веригата.
  • Капачки на резервоарите с функция за бързо отваряне без инструменти.
  • Гайки на капака на веригата, които не падат.
  • Прозрачен резевоар за лесно следене на нивото на горивото

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!