Моторен трион ECHO CS-501SX

1 365,00 лв.
  • Кат. номер: CS-501SX

Най-добрият в своя клас! Лек професионален бензинов моторен трион идеален за поваляне и кастрене.

Най-лекия трион в своя клас с 50.2см3 двигател, има много характеристики, които го правят идеален за всеки професионалист. Част от серията ECHO X, което означава, че притежава водещи в индустрията характеристики и представяне.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
3,5к.с.
Кубатура
50.2см3
Верига
325" 1.5мм
Шина
16"(40см), 18"(45см), 20"(50см)
Обем на масления / горивния резервоар
280мл/500мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
1.54л/ч
Запалителна система
CDI
Система за подпомагане на старта
Декомпресор
Опъване на веригата
Странично
Звуково налягане
103.6dB
Звукова мощност
113.5dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
5.2 /5.4м/сек2
Смукач с автоматично връщане
ДА
Тегло
4.7кг
В комплекта
Шина и верига 16" 325" 1.3мм
Подробно описание

Най-лекия трион в своя клас с 50.2см3 двигател, има много характеристики, които го правят идеален за всеки професионалист. Част от серията ECHO X, което означава, че притежава водещи в индустрията характеристики и представяне.

Модифицираната предна ръкохватка предоставя по-добър захват и комфорт по време на работа. Стартерната ръкохват е със специален дизайн, който позволява да се използва като инструмент за отваряне на капачките на горивния и масления резервоар. Гайките на капака на веригата са фиксирани в него и не могат да бъдат загубени. Въздушният филтър е достъпен без нужда от инструменти. Странично разположен болт за опъване на веригата, позволява лесно обтягане. Система против замръзване при работа на ниски температури. ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДВИГАТЕЛ

Отличаващ се с мощен 50.2 см3 двигател, осигуряващ изключителна скорост на рязане и производителност.


СЪЗДАДЕНА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

CS 501 SX е най-лекия трион в своя клас и има редица функции за професиналистите. Преработената предна ръкохватка осигурява по-стабилно и удобно захващане по време на работа, стартерната ръкохватка подпомага отварянето на капачките на резервоарите, гайки на капака на веригата, които не могат да паднат, отваряне на капака на въздушния филтър без инструменти, странично обтягане на веригата, позволяващо лесно регулиране на веригата и система против заледяване.

ТЪНЪК, ЕРГОНОМИЧЕН И ЗДРАВ

Създаден за ежедневна употреба с лят магнезиев картер и алуминиева ръкохватка, той е едновременно много издръжлив и лек. Копмпактния дизайн прави боравенето с машината бързо и точно.Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!