Моторен трион ECHO CS-621SX

1 655,00 лв.
  • Кат. номер: CS-621SX

Професионален моторен трион за тежки и интензивни натоварвания.


Оборудван с най-новия двигател ECHO 59.8см3 (произведен в Япония), този модел генерира значително по-малко емисии, като същевременно е мощен и надежден.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
4.4к.с.
Кубатура
59.8см3
Верига
3/8" 1.5мм
Шина
18"(45см), 20"(50см), 24"(60см)
Обем на масления / горивния резервоар
300мл/650мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
1.81л/ч
Запалителна система
CDI
Система за подпомагане на старта
Декомпресор
Опъване на веригата
Странично
Звуково налягане
101.6dB
Звукова мощност
113.4dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
4.2 /5.2м/сек2
Смукач с автоматично връщане
ДА
Тегло
6.3кг
В комплекта
Шина и верига 18" 3/8" 1.5мм
Подробно описание

Оборудван с най-новия двигател ECHO 59.8см3 (произведен в Япония), този модел генерира значително по-малко емисии, като същевременно е мощен и надежден.


ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба
НИСКИ ЕМИСИИ

Тук са използвани най-новите технологии в бранша за да се осигурят ниски вредни емисии и в същото време производителност далеч над очакваното.СЪЗДАДЕН ЗА ЕЖЕДНЕВНА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Разработен по възможно най-високите стандарти в Япония и тестван в най-суровите условия, CS-621SX няма да ви подведе.


СИЛА И БАЛАНС

Балансиран ергономичен дизайн за маневреност и прецизност.
 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!