Моторен трион ECHO CS-7310SX

1 975,00 лв.
  • Кат. номер: CS-7310X

73.5см3 професионален моторен трион за тежки и интензивни натоварвания.


Мощният 73.5 см3 двигател генерира огромен въртящ момент и осигурява изслючително представяне при поваляне и рязане на дървета с голям диаметър. С тегло от само 6.7 кг и ергономична и здарва конструкция, той е идеален и за най-предизвикателните професионални задачи. Картерът от мганезиева сплав е изключително здрав и издръжлив.

 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
5.6к.с.
Кубатура
73.5см3
Верига
3/8" 1.5мм
Шина
18"(45см), 20"(50см), 24"(60см)
Обем на масления / горивния резервоар
360 мл/800 мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
2.33л/ч
Запалителна система
CDI
Система за подпомагане на старта
Декомпресор
Опъване на веригата
Странично
Звуково налягане
106.9dB
Звукова мощност
116.9dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
4.2/3.8м/сек2
Смукач с автоматично връщане
ДА
Тегло
6.7кг.
В комплекта
Шина и верига 18'' 3/8'' 1.5 мм или 20'' 3/8'' 1.5 мм
Подробно описание

Мощният 73.5 см3 двигател генерира огромен въртящ момент и осигурява изслючително представяне при поваляне и рязане на дървета с голям диаметър. С тегло от само 6.7 кг и ергономична и здарва конструкция, той е идеален и за най-предизвикателните професионални задачи. Картерът от мганезиева сплав е изключително здрав и издръжлив.
ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба
 
ЗДРАВ, МОЩЕН И С ВИСОКА МАНЕВРЕНОСТ

CS-7310SX е проектиран от нулата за професионално горско стопанство. Всеки компонент и всяка функция са специално проектирани да създадат инструмент, на който можете да разчитате ден след ден.
ЦЕНТРОБЕЖНА СИСТЕМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Новоразработената система G-Force за пречистване на въздуха значително намалява нуждата от поддръжка на въздушния филтър и предпазва вътрешните компоненти от прах и отломки. 
ФУНКЦИИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. 

Болт за опъване вграден в капа на шината и веригата.
Капачка на маслото на веригата с функция за бързо отваряне без инструменти.
Въздушният филтър предпазва основната платка и мотора.
Стандартно екипирана с гайки вградени в капака на веригата, които не падат и не могат да бъдат загубени.
Лесно сменяемо водещо колело.
Полупрозрачен резервоар за масло за верига.
Метална зъбна упора за по-добър контрол при рязане.


Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!