Моторен трион ECHO CS-2511TES за работа с една ръка

888,00 лв.
  • Кат. номер: CS-2511TES

Най-лекият бензинов моторен трион за работа с една ръка в света.


CS-2511TES се превърна в любим моторен трион на арбористи, дърворезбари и лесовъди по целия свят. CS-2511TES C разполага и с карвинг шина.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
1.51к.с.
Кубатура
25.0см3
Верига
3/8" 1.3мм
Шина
10"(25см)
Обем на масления / горивния резервоар
370мл/0мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
0.68л/ч
Запалителна система
CDI
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Опъване на веригата
Странично
Звуково налягане
99.7dB
Звукова мощност
110.3dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
3.5 / 4.0м/сек2
Смукач с автоматично връщане
ДА
Тегло
2.3кг
В комплекта
Шина и верига 10" 3/8" 1.3мм
Подробно описание

Благодарение на своето съотношение (най-доброто на пазара) на мощност към тегло, CS-2511TES се превърна в любим моторен трион на арбористи, дърворезбари и лесовъди по целия свят. CS-2511TES C разполага и с карвинг шина.


ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба


 

НАЙ-ЛЕКИЯТ МОТОРЕН ТРИОН НА ПАЗАРА

С тегло само 2,3кг това е най-лкият и компактен моторен трион в своя клас в цялата индустрия.ОТВАРЯНЕ НА КАПАЧКИТЕ НА РЕЗЕРВОАРА СЪС СТАРТЕРНАТА ДРЪЖКА

Стартерната дръжка може да се използва като инструмен за лесно отваряне на капачките на безиновия и масления резервоар.


ПОПУЛЯРЕН В ЦЯЛ СВЯТ

Благодарение на невероятната си производителност и ниско тегло, CS-2511TES се превърнал във фаворит сред арбористите по целия свят. В професия, която изисква толкова високо ниво на умения и прецизност, само най-добрите инструменти биват препоръчвани.


Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!