Моторен трион ECHO CS-362TES

798,00 лв.
  • Кат. номер: CS-362TES

Лек моторен трион  за работа с една ръка с мощен 35см3 двигател.


Моторен трион CS-362TES предлага голяма издръжливост и комфорт, благодарение на хромовото покритие на цилиндъра и подобрения ъгъл на ръкохватката, който осигурява по-добър контрол при работа. Имайки ниско тегло и голяма мощност той е идеалният помощник за най-трудните задачи над земята

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
2.04к.с.
Кубатура
35.8см3
Верига
3/8" 1.3мм
Шина
14"(35см), 12"(30см)
Обем на масления / горивния резервоар
243мл/330мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
0.88л/ч
Запалителна система
CDI
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Опъване на веригата
Странично
Звуково налягане
99.9dB
Звукова мощност
110.2dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
3.8 /4.2м/сек2
Смукач с автоматично връщане
ДА
Тегло
3.6кг
В комплекта
Шина и верига 14" .3/8" 1,3мм
Подробно описание

Моторен трион CS-362TES предлага голяма издръжливост и комфорт, благодарение на хромовото покритие на цилиндъра и подобрения ъгъл на ръкохватката, който осигурява по-добър контрол при работа. Имайки ниско тегло и голяма мощност той е идеалният помощник за най-трудните задачи над земята.


ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба

ЕРГОНОМИЧНА, КОМФОРТНА И НАДЕЖДНА

Балансиран дизайн, който позволява пълен контрол на машината, точно там където има нужда. CS-362TES е проектиран за максимална мощност и мобилност.

 
МАЛКА, НО МОЩНА

Малка, но реже бързо и чисто дебели клони и малки дървета, независимо от лекото си тегло.

ИДЕАЛНА ЗА РАБОТА НАД ЗЕМЯТА

С тегло само 3,6кг и с мощен 35,8см3 двигател, тази кастрачка е идеалния помощник на всеки арборист и оператор, осигурявайки маневреност и мощност.

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!