Въздушна метла ECHO PB-2520

498,00 лв.
  • Кат. номер: PB-2520

Леката, професионална въздушна метла PB-2520 е изключително мощна и има всички функции за увеличаване на производителността

 

Отличава се със своята ергономичност, подобрена филтрация на въздуха и силна въздушна струя.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
25.4см3
Мощност
1.2к.с.
Дебит
768м3/ч
Скорост на струята
76.2м/сек
Обем на горивния резервоар
520мл
Консумация на гориво при максимум натоварване
0.52л/ч
Вид фуния
Кръгла
Звуково налягане
94.9dB
Звукова мощност
105.8dB
Тегло
3.9кг
Подробно описание

Въздушната метла PB-2520 е мощна и лека. Отличава се със своята ергономичност, подобрена филтрация на въздуха и силна въздушна струя.

 


ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба ПРОФЕСИОНАЛЕН ДВИГАТЕЛ

Професионалният 25,4 cm3 двигател е супер мощен, осигурява максимална скорост на струята от 76,2 m/sec. Въздушната метла е супер лека, но за сметка на това е изключително мощна. 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!