Въздушна метла ECHO PB-8010- 44N

1 548,00 лв.
  • Кат. номер: PB-8010- 44N

Най-мощната гръбна въздушна метла на пазара! Позната като "Звяра"!

Със своя мощен двигател (79,9см3) ECHO PB-8010 има невероятния максимален въздушен поток до 1819 м3/ч при сила от 44,4N, което прави тази въздушна метла най-мощната на пазара. Предназначена за професионална работа, където допълнителната мощност ще спести време и усилия.
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
79.9см3
Мощност
5.7к.с.
Дебит
1819м3/ч
Скорост на струята
94.5м/сек
Обем на горивния резервоар
2560мл
Консумация на гориво при максимум натоварване
2.18л/ч
Вид фуния
Кръгла
Звуково налягане
107.3dB
Звукова мощност
114.2dB
Тегло
11.9кг
Подробно описание

Със своя мощен двигател (79,9см3) ECHO PB-8010 има невероятния максимален въздушен поток до 1819 м3/ч при сила от 44,4N, което прави тази въздушна метла най-мощната на пазара. Предназначена за професионална работа, където допълнителната мощност ще спести време и усилия. Има ергономична рамка от въглеродни влакна. Вентилаторът също така циркулира въздух около гърба на оператора за охлаждане (тази функция може да бъде спряна при по-студено време). Въздушният филтър за тежко натоварване се намира отгоре на машината, предпазвайки двигателя от прах и отломки в най-тежките условия и е лесно достъпен без нужда от инструменти.ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба

ОПТИМАЛНА ПРОДУКТИВНОСТ

С най-мощният вентилатор в света, вашата производителност ще се повиши значително, което означава по-бързо извършване на една работа и преминаване към следващата.."ЗВЯРЪТ"

Въздушната метла PB-8010 е наричана "Звярът",
защото най-мощната на пазара. Както всички продукти на ECHO, тя е конструирана с компоненти от професионален клас по най-високите стандарти, за ежедневна търговска употреба. 

МОЩНОСТ И КОМФОРТ 

Снабдена с характеристики, които да увеличат комфорта на оператора по време на работа, като:

  •  лек карбонов корпус
  • дистанционно управление
  • вентилирана подложка за гърба
  • антивибрационна система с 5 пружинни тампона
  • здрави ремъци

Карбоновият корпус и капак на вентилатора намаляват значително умората в оператора по време на работа.

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!