Ножица заподрязване на жив плет ECHO HCR-165ES

999,00 лв.
  • Кат. номер: HCR-165-ES

Професионална, лека ножица за жив плет с двустранен нож


Професионалната, лека ножица за жив плет  ECHO HCR 165 ES е с двойно острие - 639 мм. Със своя двигател (21,2см3), тя е идеалният избор както за професионална, така и за домашна употреба. 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
21.2см3
Мощност
0.8к.с.
Обем на горивния резервоар
390мл
Консумация на гориво при максимум натоварване
0.40л/ч
Система подпомагаща старта
ES-Start
Тип на ножа
Двоен
Дължина на острието (мм)
639
Стъпка на рязане (мм)
35
Брой ходове
3600 хода/мин
Въртяща се ръкохватка
ДА
Ниво на вибрация (лява ръка / дясна ръка)
3.6 / 4.8м/сек2
Звуково налягане
99.8dB
Звукова мощност
105.7dB
Тегло
5.1кг
Подробно описание

Професионалната, лека ножица за жив плет  ECHO HCR 165 ES е с двойно острие - 639 мм. Със своя двигател (21,2см3), тя е идеалният избор както за професионална, така и за домашна употреба. ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба


 

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДВИГАТЕЛ

Професионален 21,2 cm3 бензинов двигател за подрязване без усилие.
 

  

 

ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА

Системата за пълно окачване намалява вибрациите както на предната, така и на задната дръжка за по-голям комфорт

 

 

 

 

ВЪРТЯЩА СЕ ДРЪЖКА

Оше една иновация от ECHO, която прави голяма разлика.Въртящата се задна дръжка значително подобрява комфорта във всички позиции на работа. 

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!