Моторна коса ECHO SRM-2621TES/U

948,00 лв.
  • Кат. номер: SRM-2621TES/U

Лека, професионална моторна коса със система HIGH TORQUE

ECHO SRM-2621TES/U е изключително мощна моторна коса с U-образна ръкохватка, с Easy Start система за лесно стартиране и усъвършенстван въздушен филтър, които предпазва двигателя от прах и замърсявания и при най-тежките условия на работа.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
25.4см3
Мощност
1.4к.с.
Обем на горивния резервоар
600мл
Разход на гориво при максимално натоварване
0.61л/ч
Карбуратор
Мембранен
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Диаметър на задвижващият вал
7мм
Диаметър на тръбата
25мм
Редукторно предавателно съотношение
2.07
Кордова глава в комплекта
ДА (SF400/E1)
Вибрации (лява / дясна ръкохватка)
4.6 / 4.6м/сек
Звукова мощност нож / кордова глава
- / 108.9dB
Звуково налягане нож / кордова глава
- / 94.2dB
Тегло
5.7кг
Подробно описание

ECHO SRM-2621TES/U е изключително мощна моторна коса с U-образна ръкохватка, с Easy Start система за лесно стартиране и усъвършенстван въздушен филтър, които предпазва двигателя от прах и замърсявания и при най-тежките условия на работа. Дори при работа с висока и гъста растителност, моторната коса гарантира производителност и прецизно изпълнение благодарение на системата HIGH TORQUE. С тегло от само 5.6 кг и двигател генериращ 1.4к.с. тя притежава маневреността и мощността, от която се нуждаете.ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба


 U-ОБРАЗНА РЪКОХВАТКА

U-образната ръкохватка е идеална за изпълняване на мащабни професионални задачи, тъй като поема голяма част от тежестта, като същевременно осигурява постоянен обхват на движение.


 НЯМА СПИРКА

SRM-2621TES/U е специално проектирана за изпълнение на тежки задачи. От мощния двигател до въздушния филтър, всеки елемент от тази машина е внимателно изработен, за да увеличи комфорта по време на работа.

 СИСТЕМА HIGH TORQUE

Системата за контрол на оборотите на редуктора HIGH TORQUE Ви гарантира постоянна мощност независимо дали косите ниска трева или висок гъсталак.Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!