Моторна коса ECHO SRM-3021TES/U

1 098,00 лв. 989,00 лв.
  • Кат. номер: SRM-3021TES/U

Лека, професионална моторна коса със система HIGH TORQUE


ECHO SRM-3021TES/U е изключително мощна моторна коса, която гарантира голям въртящ момент благодарение на предавателното число на редуктора си 1:1.62. ES-Start системата и дигиталният елктронен блок гарантират лесното й стартиране при всякакви условия, а леснодостъпният въздушен филтър улеснява поддръжката. Тази моторна коса е проектирана така, че да се справи и с най-трудните задачи безпроблемно.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
30.5см3
Мощност
1.8к.с.
Обем на горивния резервоар
710мл
Разход на гориво при максимално натоварване
0.72л/ч
Карбуратор
Диафрагмен
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Диаметър на задвижващият вал
7мм
Диаметър на тръбата
25мм
Редукторно предавателно съотношение
1.62
Кордова глава в комплекта
ДА (SF400/E1)
Вибрации (лява / дясна ръкохватка)
3.9 / 2.6м/сек
Звукова мощност нож / кордова глава
- / 107.7dB
Звуково налягане нож / кордова глава
- / 94.9dB
Тегло
6.0кг
Подробно описание

ECHO SRM-3021TES/U е изключително мощна моторна коса, която гарантира голям въртящ момент благодарение на предавателното число на редуктора си 1:1.62. ES-Start системата и дигиталният елктронен блок гарантират лесното й стартиране при всякакви условия, а леснодостъпният въздушен филтър улеснява поддръжката. Тази моторна коса е проектирана така, че да се справи и с най-трудните задачи безпроблемно.ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба


СИСТЕМА EASY-START

Патентованта система на ECHO Easy Start Ви осигурява винаги лесен и безпроблемен старт при всякакви условия.

СИСТЕМА HIGH TORQUE

Системата за контрол на оборотите на редуктора HIGH TORQUE Ви гарантира постоянна мощност независимо дали косите ниска трева или висок гъсталак.
 
ПОВИШЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Като част от X-seires SRM-3021TES е най-добрият в класа си, това означава, Вашата продуктивност значително ще се повиши оставяйки Ви повече време за по-приятните неща в живота.Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!