Моторна коса ECHO SRM-520ES/U

1 698,00 лв.
  • Кат. номер: SRM-520ES/U

Професионална моторна коса ECHO SRM-520ES/U


ECHO SRM-520ES/U разполага с мощен 50,2 см³двигател, въздушен филтър за работа в тежки условия и усъвършенствана система за намаляване на вибрациите.
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
50.2см3
Мощност
2.94к.с.
Обем на горивния резервоар
690мл
Разход на гориво при максимално натоварване
0.69л/ч
Карбуратор
Диафрагмен
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Диаметър на задвижващият вал
8мм
Диаметър на тръбата
28мм
Нож в колмплекта
Нож с 3 зъба (P021-014320)
Редукторно предавателно съотношение
1.33
Кордова глава в комплекта
ДА (DS-5 M10L / X047-000221)
Вибрации (лява / дясна ръкохватка)
3.4 / 3.4м/сек с нож, 3.0 / 2.7м/сек с кордова глава
Звукова мощност нож / кордова глава
113.2 / 111.6dB
Звуково налягане нож / кордова глава
98.2 / 97.6dB
Тегло
9.0кг
Подробно описание

ECHO SRM-520ES/U разполага с мощен 50,2 см³двигател, въздушен филтър за работа в тежки условия и усъвършенствана система за намаляване на вибрациите.
 ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употребаМОЩНОСТ И КОМФОРТ

ECHO SRM-520ES/U разполага с невероятно мощен 50,2 cm³ професионален двигател, което я прави идеалният инструмент. А с модерната антивибрационна система, комфортът по време на работа е гарантиран. 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА

Разполага с патентованата ES start технология на ECHO за лесно стартиране всеки път.

 

 

 

 

 

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!