Акумулаторен тример ECHO DSRM-310

288,00 лв. 245,00 лв.
  • Кат. номер: DSRM-310

Лек, компактен и изключително маневрен акумулаторен тример за трева

 

Окосете труднодостъпните зони с този инструмент, който е изключително лек, мощен и лесен за използване. DSRM-310 е част от серията Garden+ и е предназначен за лека и интензивна употреба. Функционалностите му са предназначени да улеснят работата ви и да направят употребата на тримера удоволствие. 

 

 
 
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Максимално напрежение
40V
Съвместими батерии
LBP-36-150, LBP-36-80
Тегло
2.4кг
Диаметър на вала
25 мм
Диаметър на косене
30 см
Подробно описание

Окосете труднодостъпните зони с този инструмент, който е изключително лек, мощен и лесен за използване. DSRM-310 е част от серията Garden+ и е предназначен за лека и интензивна употреба. Функционалностите му са предназначени да улеснят работата ви и да направят употребата на тримера удоволствие. 

 

2 години любителска гаранция

Получавате допълнително 1 година гаранция, ако се регистрирате на https://www.echobatterytool.com/gb/en/register 

(допълнителната гаранция НЕ ВАЖИ за батериите и зарядните)

2 години на всички батерии.

ECHO продуктите са създадени с висококачествени материали, за това можете да бъдете сигурни във вашия инструмент.

 

 

 

ГОЛЯМ ОТКОС

Тримерът за трева DSRM-310 има работна ширина 30 см и двигател с висок въртящ момент за мощно и прецизно косене.

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОТЕКТОР

Протекторът за растения намалява риска от случайно увреждане на цветята.

 

 

 

 

 

 

 

ПРОГРЕСИВЕН СПУСЪК 

Прогресивният спусък ви позволява да използвате точно толкова мощност, колкото ви е необходима за текущата работа. Това гарантира оптимална производителност на рязане и удължава времето за работа.

 

 

 

 

 

 

 

Част от серията ECHO GARDEN +

Тримерът е съвместим с всички инструменти от серията Garden +.

 

 

 
 
 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!