Ножица за жив плет ECHO DHC-310

249,00 лв.
  • Кат. номер: DHC-310

Лека и изключително маневрена акумулаторна ножица за жив плет, с голяма дължина на рязане и въртяща се дръжка.

 

Оформете своите храсти с прецизност, точност и комфорт, благодарение на въртящата се ръкохватка. Тристранно заточените остриета ви осигуряват перфектен и чист сряз още с първото минаване. 

 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Максимално напрежение
40V
Съвместими батерии
LBP-36-150, LBP-36-80
Тегло
2.7 кг
Дължина на острието (мм)
604 мм
Въртяща се ръкохватка
Да
Разстояние между зъбите
18 мм
Време за работа
2Ah: ≤ 56 мин / 4Ah: ≤ 118 мин
Подробно описание

Оформете своите храсти с прецизност, точност и комфорт, благодарение на въртящата се ръкохватка. Тристранно заточените остриета ви осигуряват перфектен и чист сряз още с първото минаване. 

 

2 години любителска гаранция

Получавате допълнително 1 година гаранция, ако се регистрирате на https://www.echobatterytool.com/gb/en/register 

(допълнителната гаранция НЕ ВАЖИ за батериите и зарядните)

2 години на всички батерии.

ECHO продуктите са създадени с висококачествени материали, за това можете да бъдете сигурни във вашия инструмент.

 

ВЪРТЯЩА СЕ ДРЪЖКА

Дръжката се върти на 180° с 3 позиции за оптимален комфорт и прецизност при рязане.

 

ДЪЛЖИНА НА РЯЗАНЕ - 604 ММ

Подрязвайте по-голяма площ с всяко минаване за повишена производителност. Тристранно заточените остриета ви осигуряват перфектен и чист сряз още с първото минаване. 

 

НИСКО ТЕГЛО 

Тази ножица за жив плет има тегло от само 2.7 кг, което е балансирано разпределено, за получаване на перфектен резултат. 

 

 

Част от серията ECHO GARDEN +

Съвместима е с всички инструменти от серията Garden +.

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!