Самоходна акумулаторна косачка ECHO DLM-310/46SP

819,00 лв.
  • Марка: ECHO
  • Кат. номер: DLM-310/46SP

Мощна и универсална, самоходна акумулаторна косачка за трева, която е идеална за средни до големи градини.

 

DLM-310/46SP разполага със самоход, което я прави идеална за средни до големи градини. Тя има набор от опции за косене, възможност за фина настройка на височината на косене и уникални функции като електронен контрол на въртящия момент и възможност за вертикално съхранение. Можете да окосите тревата точно както искате, с лекота и комфорт. Големите колела с двойни лагери и устойчивият на корозия стоманен корпус осигуряват изключителна издръжливост. 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Максимално напрежение
40V
Съвместими батерии
LBP-36-150, LBP-36-80
Тегло
27.6 кг
Ширина на косене
46 см
Височина на косене
от 25 мм - до 80 мм
Време за работа
С една батерия - до 39 мин., с две батерии - до 77 мин.
Позиции за батерии
Две
Окосена площ
2Ah: 100 до 200 м2 / 4Ah: 200 до 400 м2
Подробно описание

DLM-310/46SP разполага със самоход, което я прави идеална за средни до големи градини. Тя има набор от опции за косене, възможност за фина настройка на височината на косене и уникални функции като електронен контрол на въртящия момент и възможност за вертикално съхранение. Можете да окосите тревата точно както искате, с лекота и комфорт. Големите колела с двойни лагери и устойчивият на корозия стоманен корпус осигуряват изключителна издръжливост. 

 

2 години любителска гаранция

Получавате допълнително 1 година гаранция, ако се регистрирате на https://www.echobatterytool.com/gb/en/register 

(допълнителната гаранция НЕ ВАЖИ за батериите и зарядните)

2 години на всички батерии.

ECHO продуктите са създадени с висококачествени материали, за това можете да бъдете сигурни във вашия инструмент.

 САМОХОДНА КОСАЧКА

Самоходът с променлива скорост осигурява по-голям комфорт и удобство, тъй като не се налага да хабите енергия в бутане на косачката. Системата за задвиждване с променлива скорост ви позволява да зададете перфектно темпо за вашата работа. 

 

 

 

 ТРИ СИСТЕМИ ЗА КОСЕНЕ

Можете да изберете между събиране на тревата, мулчиране или странично изхвърляне. През летните месеци мулчирането ще ви спести време и усилия, освен това ще допринесе за качеството на вашата морава.

 

 

 

 ВЕРТИКАЛНО СЪХРАНЕНИЕ

Възможността за вертикално съхранение значително намалява мястото, което заема косачката, освен това улеснява почистването й.  

 

 

 

 

 

 

 Част от серията ECHO GARDEN +

Съвместима е с всички инструменти от серията Garden +.

 

 

 

 

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!