Батерия LBP-36-80

189,00 лв.
  • Кат. номер: LBP-36-80

Лека, компактна и мощна 2Ah 40V батерия, която захранва всеки инструмент от серията Garden+.

 

Усъвършенстваната литиево-йонна технология осигурява постоянна мощност от 100% заряд до пълното изтощение. 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Максимално напрежение
40V
Тегло
0.7 кг
Капацитет
2 Ah
Време за зареждане до 80%
46 мин. (зарядно LC-3604)
Време за зареждане до 100%
100 мин. (зарядно LC-3604)
Подробно описание

С батерията 2Ah 40V Garden+ можете да свършите безпроблемно голяма част от задачите си в градината. Тя ви осигурява достатъчно време за работа, а зареждането й отнема само 46 минути до 80%.

40V 2Ah Garden+ батерията е лека и компактна, което я прави идеален избор за акумулаторните инструменти, носени в ръка. Усъвършенстваната литиево-йонна технология осигурява постоянна мощност от 100% заряд до пълното изтощение. 

 

УДОБНА И ЛЕКА 

Батерията 40V 2Ah е много удобна, тъй като е лека и компактна, като същевременно осигурява дълго време на работа. Започнете работа бързо - просто поставете батерията във вашия инструмент Garden+ и сте готови!
 
 
 
ЕДНА БАТЕРИЯ ПАСВА НА ВСИЧКИ GARDEN+ ИНСТРУМЕНТИ 

Напълно съвместим с всеки продукт от серията Garden+, така че можете да свършите повече от една задачи бързо и лесно. 

 

ИЗДРЪЖЛИВА И БЕЗОПАСНА

Батериите Garden+ 40V разполагат с усъвършенствана електронна защита от претоварване, която предотвратява прегряване и са издръжливи, здрави и надеждни.

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!