Стандартно зарядно LC-3604

147,00 лв.
  • Кат. номер: LC-3604

Зарядно устройство за батериите за продуктите от сериите Garden+ 2Ah и 4Ah 40V.

 

Бързо и ефективно зареждане - ще сте готови за работа за нула време. Зарядното е компактно и семпло. Разполага с индикатор, чрез който можете да следите дали батерията ви се е заредила. 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Тегло
0.68 кг
Време за зареждане на 2Ah батерия
46 мин. (зарежда LBP-36-80) до 80%, 100 мин (зарежда LBP-36-80) до 100%
Време за зареждане на 4Ah батерия
97 мин. (зарежда LBP-36-150) до 80%, 170 мин. (зарежда LBP-36-150) до 100%
Подробно описание

Бързо и ефективно зареждане - ще сте готови за работа за нула време. Зарядното е компактно и семпло. Разполага с индикатор, чрез който можете да следите дали батерията ви се е заредила. 

Разполага с функция за автоматично спиране след приключване на зареждането и възможност за монтаж на стена. 

 

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!