Акумулаторна въздушна метла ECHO DPB-2600

798,00 лв.
  • Кат. номер: DPB-2600

ECHO DPB-2600 е първата в света ръчна въздушна метла с двойно засмукване.

 

ECHO DPB-2600 е първата в света въздушна метла с двойно засмукване. Засмукването на въздух едновременно от двете страни има две важни предимства, в сравнение с моделите с едностранно засмукване - значително увеличение на мощността и елиминиране на жироскопичния ефект. 

 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Максимално напрежение
56V
Съвместими батерии
56 eFORCE
Тегло
2.5 кг
Сила на издухване
17N
Продължителност на работа с LBP-560-200
до 20 мин.
Подробно описание

ECHO DPB-2600 е първата в света въздушна метла с двойно засмукване. Засмукването на въздух едновременно от двете страни има две важни предимства, в сравнение с моделите с едностранно засмукване - значително увеличение на мощността и елиминиране на жироскопичния ефект. 

Метлата е само 2,5 кг, тя e с 43% по-лека от PB-2620, като същевременно осигурява около 6% по-голяма мощност.

Друго ключово предимство на тази въздушна метла е симетричният, компактен и балансиран дизайн, който в комбинация с ниското тегло намалява умората на оператора, дори при дълги работни часове. 

Също така преработихме перата на вътрешния вентилатор, което значително намалява шума и прави машината много тиха. 

ECHO DPB-2600 е въздушна метла, съчетала в себе си едни от най-големите технологични постижения в тази област. Това е професионален инструмент, който превъзхожда много бензинови модели.

 ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба


 

 ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОЩНОСТ

Със 17N действителна сила на издухване, DPB-2600 е перфектна за тежки задачи.

 

 

 

 

 


TWYND (ДВОЕН ВЯТЪР)

Нарекохме нашата нова система за засмукването на въздух едновременно от двете страни TWYND . Засмукването на въздух едновременно от двете страни означава повече мощност, а патентованият симетричен вентилатор позволява машината да бъде изключително тънка и компактна. TWYND също така елиминира жироскопичния ефект, което е тенденцията на традиционните въздушни метли да ротират в посока крака на оператора и по този начин да уморяват ръката му. 

 

 

 

 


ХАРАКТЕРИСТИКИ

Фиксатор на газта и турбо функция: работете с постоянна мощност с фиксатора на газта или използвайте турбо функцията за екстремна сила, когато трябва да почистите по-тежки отпадъци. 

Posi-lock и EZ-lock системи: за лесен монтаж на тръбите.

Уникална форма на вентилатора - намалява шума.

Усъвършенствана технология за контрол на мотора: осигурява по-добро представяне с намалена консумация на енергия. 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!