Моторен трион ECHO CS-4010

749,00 лв.
  • Кат. номер: CS-4010

Верижният трион ECHO CS-4010 е предназначен както за интензивна, така и за домашна употреба


ECHO CS-4010 е актуализираната версия на добре познатия и обичан CS-420ES. 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
2.6 к.с.
Кубатура
41.6 см3
Верига
.325" x .050"
Шина
18"(45см), 15" (38 см)
Обем на масления / горивния резервоар
350 мл/230 мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
1.06 л/ч
Запалителна система
ES-start
Звуково налягане
101.5dB
Звукова мощност
109.4 dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
2.7 / 5.3 м/сек2
Тегло
4.2 кг
Подробно описание

Моторният трион ECHO CS-4010 притежава много функции, които целят да направят работата с него по-лесна. 
 
СУПЕР ЛЕК
 
Този моторен трион е супер лек - само 4,2 кг, но за сметка на това е много мощен - 2,6 к.с. и разполага с 41,6 cm³ професионален двигател
 
ДВУТАКТОВ ДВИГАТЕЛ
 
Усъвършенстваният двутактов двигател осигурява повече мощност и по-малко вредни емисии спрямо всеки друг трион в същия клас
 
СЛЕДЕНЕ НА ГОРИВОТО
 
ECHO CS-4010 има полупрозрачен резервоар за следене нивото на горивото. Има и обтегач на веригата със страничен достъп за бързо регулиране. 
 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!