Бензинов верижен прътов трион за кастрене PPT-2620ES

1 320,00 лв.
  • Марка: ECHO
  • Кат. номер: PPT-2620ES

Мощен, лек бензинов телескопичен прътов трион за кастрене, с ергономична кръгла дръжка. 

 

PPT-2620ES е професионална телескопична кастрачка, която е лека, ергономична и изключително мощна.

 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Мощност
1.4 к.с.
Кубатура
25.4 см3
Верига
3/8" 1.3мм
Обем на масления / горивния резервоар
200 мл/ 600 мл
Консумация нагориво при максимално натоварване
0.61 л/ч
Запалителна система
ES-start
Звуково налягане
93.8 dB
Звукова мощност
107.6 dB
Ниво на вибрации предна/задна ръкохватка
6.2/ 7.2 сек2
Тегло
7.9 кг
Обща дължина (от - до)
2716 мм - 3704 мм
Подробно описание

PPT-2620ES е професионална телескопична кастрачка, която е лека, ергономична и изключително мощна.

 

МОЩЕН ДВИГАТЕЛ

Този прътов моторен трион е мощен, но лек, с регулеруема дължина на вала, което го прави лесен за употреба. С него можете безпроблемно и безопасно да достигнете всички клони. 

 

ОБТЕГАЧ ЗА СТРАНИЧЕН ДОСТЪП

Обтегач на веригата със страничен достъп за бързо регулиране на веригата.

 

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане