Ножица за оформяне на жив плет ECHO HC-2020R

747,00 лв.
  • Кат. номер: HC-2020R

Лека двустранна ножица за жив плет с въртяща се дръжка

 
HC-2020R е лека, изключително маневрена двустранна ножица за жив плет. Тя е подходяща както за домашна, така и за професионално употреба, върху малки до средни живи плетове. 
 
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
21.2см3
Мощност
0.8к.с.
Обем на горивния резервоар
390мл
Консумация на гориво при максимум натоварване
0.44л/ч
Тип на ножа
Двоен
Дължина на острието (мм)
534
Стъпка на рязане (мм)
35
Брой ходове
3600 хода/мин
Въртяща се ръкохватка
ДА
Ниво на вибрация (лява ръка / дясна ръка)
6.7/ 6.8 м/сек2
Звуково налягане
96.3 dB
Звукова мощност
107.5 dB
Тегло
4.6 кг
Подробно описание

HC-2020R е лека, изключително маневрена двустранна ножица за жив плет. Тя е подходяща както за домашна, така и за професионално употреба, върху малки до средни живи плетове. 

 

ВЪРТЯЩА СЕ ДРЪЖКА


Въртящата се в 5 позиции дръжка ви позволява да намерите най-удобната позиция при рязане под различни ъгли. По-големият комфорт означава по-малко умора и точност.

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКА

С тегло от само 4,6 кг тази ножица гарантира оптимален комфорт и производителност. 

 

ЯПОНСКО КАЧЕСТВО

HC-2020R е произведена в Япония и е оборудвана с японски остриета. 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!