Ножица за жив плет ECHO HCA-2620ES-HD

1 299,00 лв.
  • Кат. номер: HCAS-2620ES-HD

Професионална ножица за жив плет с дълъг вал 2440мм

 
ECHO HCA-2620ES-HD е професионална ножица за жив плет с дълъг вал, който осигурява лесна употреба и прецизно рязане. Задвижвана е от професионален двигател със здрав вал. Тази машина е част от X-серията на ECHO. Обща дължина 2440мм.
 
 
 
Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
25.4 см3
Мощност
1.4 к.с.
Обем на горивния резервоар
0.60 л
Консумация на гориво при максимум натоварване
0.61 л/ч
Запалителна система
ES-Start
Тип на ножа
Двоен
Дължина на острието (мм)
536
Стъпка на рязане (мм)
35
Брой ходове
5000 хода/мин
Въртяща се ръкохватка
ДА
Ниво на вибрация (лява ръка / дясна ръка)
7.6 / 7.2 м/сек2
Звуково налягане
96.6 dB
Звукова мощност
107.4dB
Тегло
6.6 кг
Подробно описание

ECHO HCA-2620ES-HD е професионална ножица за жив плет с дълъг вал, който осигурява лесна употреба и прецизно рязане. Задвижвана е от професионален двигател със здрав вал. Тази машина е част от X-серията на ECHO. Обща дължина 2440мм
ПРОФЕСИОНАЛЕН ДВИГАТЕЛ

25,4 cm³ професионален, бензинов двигател, който осигурява мощност и висока издръжливост.ЛЕКО РЕЖЕЩО ОСТРИЕ

Тази ножица за жив плет има леко режещо острие, с три остри зъба. По-широката стъпка на рязане увеличава безопасността.

 
СИСТЕМА ЗА РЕГУЛИРАНЕ

Можете лесно, само с една ръка, да регулирате ъгъла на острието на 135°.НИСКО ТЕГЛО И МОЩНОСТ

Този модел е тънък и лек за оптимална маневреност. Мощният 34,4см3 двигател, означава, че ще се справи със задачите си без никакво затруднение.


Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!