Въздушна метла ECHO PB-255ES

597,00 лв.
  • Кат. номер: PB-255ES

PB-255ES е ръчна въздушна метла, с възможност за вакуум, с мощен 25,4 cm³, двутактов професионален двигател.

 

Със своя двутактов двигател от професионален клас и функции за подобряване на комфорта, ECHO PB-255ES е надеждна машина, с която ще свършите работата си бързо и ефективно. 

 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
25.4см3
Мощност
1.1 к.с.
Дебит
600 м3/ч
Скорост на струята
85.3 м/сек
Обем на горивния резервоар
470 мл
Консумация на гориво при максимум натоварване
0.57 л/ч
Вид фуния
Плоска
Звуково налягане
87.3 dB
Звукова мощност
102.1 dB
Тегло
4,8 кг
Подробно описание

Със своя двутактов двигател от професионален клас и функции за подобряване на комфорта, ECHO PB-255ES е надеждна машина, с която ще свършите работата си бързо и ефективно. 

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДВИГАТЕЛ 

Снабдена е с двигател от професионален клас - 25,4 cm3, бензинов. 

 

КОМФОРТ

С тегло от само 4.8 кг с балансирана, здрава конструкция, PB-255ES е лесна за използване, като осигурява максимален комфорт на оператора. 

 

ВАКУУМНА ПРИСТАВКА

За секунди можете да сложите вакуумната приставка и да се възползвате от нейните функционалности. 

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!