Въздушна метла ECHO ES-255ES

690,00 лв.
  • Кат. номер: ES-255ES

ECHO ES-255ES e професионална, лека и мощна въздушна метла, с опция за засмукване, за лесно почистване на паднали листа и други отпадъци. Тя също така раздробява боклуците, намалявайки обема им 12:1. 

 

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
25.4см3
Мощност
1.2к.с.
Дебит
768м3/ч
Скорост на струята
76.2м/сек
Обем на горивния резервоар
550 мл
Консумация на гориво при максимум натоварване
0.52л/ч
Вид фуния
Кръгла
Звуково налягане
105.8 dB
Звукова мощност
94.9 dB
Тегло
3.9кг
Подробно описание

ES-255ES е създадена, за да гарантира максимален комфорт и удобство. Тя разполага с три опции - за издухване, за всмукване и за раздробяване на отпадъци. 

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДВИГАТЕЛ

Въздушната метла е снабдена с професионален, 25,4 cm3 бензинов двигател, за голяма производителност. 

 

НОЖ ЗА РАЗДРОБЯВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ

Ексклузивно проектираният асиметричен нож раздробява листата и отпадъците в съотношение 12:1.

 

ЛЕСНА СМЯНА

За секунди можете да промените функционалността на своята машина - от метла може да я превърнете в прахосмукачка като просто смените тръбата и прикрепите торбата за събиране на отпадъци. 

 

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!