Често задавани въпроси (FAQ)

?
Защо да изберем машини с марката ECHO?
 
 • 100% Произведени в Япония

 • 5 години гранция за любителска употреба

 • 2 години гаранция за професионална употреба

 • Над 75 години история. Основана 1947 год.

 

Иновации представение от ECHO за първи път в света:

 • 1960г -Първият храсторез носен на гръб
 • 1965г - Първият моторен трион с антивибрационна система
 • 1969г - Първият тример с двутактов двиганел
 • 1975г - Първата  въздушна метла носена на гръб
 • 1978г - Първата въздушна метла носена в ръка
 • 1981г - Първият двуцилиндров моторен трион
 • 1992г - Първата система за засмукване и раздробяване за монтаж към въздушна метла
 • 1998г - Първият 4Т микс двигател
 • 2002г - Първият стартер с допълнителна пружина намаляваща усилието
 • 2016г - Най-леката професионална бензинова кастрачка в света, CS 2511TES -2.3кг.
 • 2018г - Първият моторен трион с напълно автоматичен смукач, CS 3510AC
 • 2020г - Най-леката  професионална акумулаторна кастрачка в света, DCS 2500 -1.6кг.
 • 2021г - Най-лекият професионален моторен трион, CS 4310 SX -4.3кг.

 

За всички, които не желаете да правите компромис и поставяте качеството, изработката и надеждността на продуктите, които използвате на първо място и искате да имате продукт, който се определя като „най“, ECHO е правилният избор!

?
Как става доставката?
 
Изберете продукт(и) и го поставете в количката. След като сте приключили с пазаруването влезте в нея и попълнете данните за доставка или използвайте тези, който сте посочили при регистрацията си. В полето „Коментар” можете да въведете допълнителна информация, която желаете да имаме предвид при обработването на поръчката. 

Всяка направена от Вас електронна заявка или запитване се преглежда от наш сътрудник. Той ще се свърже с Вас на посочения телефон за потвърждение на поръчката Ви, до 24 часа през работни дни (или на следващия работен, при почивни дни). Ако до 5 работни дни не получите телефонно обаждане от наш служител за потвърждаване на поръчката, то моля свържете се с нас на посочените телефони за контакт или по електронната поща.

На сайта са въведени някои от водещите за страната куриерски фирми. След като завършите поръчката, избрате куриер, който ще достави поръчаните продукти на посочения адрес от Вас или да ги вземете в удобно време от офис на куриерска фирма. Ако никоя от изброените куриерски фирми не ви харесва, можете да напишете името на предпочитаната от вас в поле "Специални инструкции" и нашите колеги ще се опитат да изпълнят Вашите предпочитания.
 Поръчки направени след 15:00 часа в работен ден и през почивните дни ще бъдат изпращани на следващият работен ден.

?
Къде може да се доставят продуктите?
 

Продуктите се доставят само в рамките на територията на Република България до Вашия адрес или до офис на избрана от Вас куриерска компания.

?
Каква е стойността на доставката?
 

Стойността на доставката се изчислява автоматично, след като изберете желания от Вас куриер. Фирма Мина ЕООД има сключен договор с куриерските фирми за преференциални условия и цени за своите клиенти и Вие ще имате възможността да се възползвате от тях.
Фирма Мина ЕООД не носи отговорност, ако цената на куриерската услуга се различава от посочената в сайта така, т.к. куриерските фирми могат да променят своите тарифи в зависимост от цената на горивото в страната.

?
Мога ли да върна или заменя продукт?
 
Връщане или замяна на продукт може да се извърши в рамките на 14 дни от датата на доставка, при условие, че не е нарушен търговския вид на артикула и целостта на опаковката. При замяна или отказ от получения продукт, в случай че стоката не е дефектна, разходът за куриерската услуга се заплаща от клиента. За да подадете сигнал за рекламация моля попълнете формата!

В случай, че продуктът е повреден при доставката, трябва да направите рекламация на куриера, преди да заплатите за продукта (т.е. да отворите пратката пред него)! Заплащането от Ваша страна означава, че приемате продукта във вида, в който сте го получили. 

Ако продукта е дефектен, моля свържете се с нас и ние ще Ви върнем парите или ще го заменим за наша сметка. Това можете да направите на тел: 0886 202 801 или на адрес: гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. 311А

?
Мога ли да откажа поръчката си?

Отказ от поръчката е валиден само до 15:00 часа на деня, в който е извършена самата поръчка. След този час поръчката е изпратена на куриерите за доставка и при отказ ще трябва да заплатите куриерските разходи на пратката в двете посоки.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас