Моторна коса ECHO SRM-420ES-LW/U

1 248,00 лв. 1 128,00 лв.
  • Кат. номер: SRM-420ES-LW/U

Супер мощна моторна коса с 41,5cm³ двигател и професионална U-образна ръкохватка


ECHO SRM-420ES-LW/U е оборудвана с мощен 41,5 cm³ професионален двигател с лесно стартиране и двустепенен въздушен филтър. Комбинацията между мощност, издръжливост и лека конструкция я превръщат в идеалния избор за средни до големи професионални задачи.

Характеристики
Подробно описание
Гаранция
Проектирани и произведени в Япония
Характеристики
Кубатура
41.5см3
Мощност
2.4к.с.
Обем на горивния резервоар
690мл
Разход на гориво при максимално натоварване
1.05л/ч
Карбуратор
Диафрагмен
Система за подпомагане на старта
ES-Start
Диаметър на задвижващият вал
8мм
Диаметър на тръбата
28мм
Редукторно предавателно съотношение
1.33
Вибрации (лява / дясна ръкохватка)
5.3 /4.7 м/сек с кордова глава
Звукова мощност нож / кордова глава
- / 112.2dB
Звуково налягане нож / кордова глава
- / 97.3dB
Тегло
8.0кг
Подробно описание

ECHO SRM-420ES-LW/U е оборудвана с мощен 41,5 cm³ професионален двигател с лесно стартиране и двустепенен въздушен филтър. Комбинацията между мощност, издръжливост и лека конструкция я превръщат в идеалния избор за средни до големи професионални задачи.

 ПРОФЕСИОНАЛНА ГАРАНЦИЯ

2 години за професионална употреба
5 години за домашна употреба

 

 

U-ОБРАЗНА РЪКОХВАТКА

U-образната ръкохватка е идеална за изпълняване на мащабни професионални задачи, тъй като поема голяма част от тежестта, като същевременно осигурява постоянен обхват на движение.

 

 

 
ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ

Оборудвана е с патентована технология за стартиране на ECHO ES Start, благодарение на която стартирането на двигателя е лесно, независимо от условията.

 

 

 
НАПРАВЕНА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

От двустепенния въздушен филтър за интензивна работа до тръбата с голям диаметър, SRM-420ES-LW/U е специално проектирана изпълняване на средни до големи професионални задачи.

Гаранция

100% професионален клас

ECHO са продукти произведени за професионалисти. Ние произвеждаме продукти, които да отговарят на средата, в която ще се използват, и работата, която ще вършат, и всяка част от машинитее толкова издръжлива, колкото можем да я направим. Тестваме нашите продукти в тежки условия, за да гарантираме, че са способни на всичко, което изисквате от тях. Така че дори и да не използвате машините на ECHO професионално, то те вече се изпробвани и използвани от професионалисти.

 

2 години професионална гаранция

Да, правилно прочетохте. Можете да имате пълно доверие в нашето оборудване. ECHO са проектирани да са издръжливи и да правят това, което поискате от тях. Не само това, нашите продукти са създадени според най-високите стандарти за качество и производителност. Нашата гаранция е нашата декларация за доверие и нашата почетна значка. 

 

5 години любителска гаранция

5 години са много време. По-дълго, отколкото ще получите от повечето марки на пазара. Това е така, защото ние стоим зад нашите продукти. Ние създаваме оборудване за професионалисти повече от шестдесет години и това ни дава изключително ниво на инженерен и производствен опит. Като собственик на дом вие искате дългосрочна надеждност, на която се радват професионалистите, и добре изработен продукт, който можете да закупите с увереност.

Проектирани и произведени в Япония

Японска технология

Знаете, че машините, проектирани в Япония, ще бъдат надеждни. Добре изработени. Надеждни. Професионални. Издръжливи. Япония е родината на технологичното майсторство и нацията е спечелила международно уважение със своя производствен опит. Този глобален стандарт се разпростира и върху оборудването, което произвеждаме, и ние сме горди да бъдем сред онези компании, които помагат на Япония да поддържа репутацията си с качеството на своя инженеринг и технология.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!